Unieke en spontane bruidsreportages
Sommige momenten in het leven zijn een professionele foto waard. Uw trouwdag is zo'n moment. Deze speciale dag bevat vele bijzondere, liefdevolle en onvergetelijke momenten waar wij graag samen met u een blijvende herinnering van maken...

Bij de mooiste dag van uw leven horen de mooiste foto's. Maak daarom gebruik van de expertise en ervaring op het gebied van bruidsfotografie van Corrie van Eijk Fotografie. Samen met u nemen wij eerst uitgebreid "De Dag" door en proberen een zo mooi en uniek mogelijke herinnering vast te leggen. Niet alleen mooie foto's, maar ook foto's waaruit de bijzondere emoties van deze speciale dag weer naar voren komen. Foto's waar u nog jarenlang naar zult kijken. Het geheel wordt compleet gemaakt met een prachtig album uit onze ruime collectie, uw foto's worden met zorg ingeplakt en voorzien van unieke en prachtige knipeffecten. Kom eens langs in onze winkel om de vele voorbeelden te bekijken. Of u kunt uw reportage laten vastleggen in een uniek fotoboek dat speciaal voor u wordt gedrukt. Dus geen ingeplakte foto's meer, maar een echt gedrukt boek! Deze foto worden niet alleen digitaal verwerkt, maar er zijn daardoor ook diverse mogelijkheden tot digitale bewerking middels mooie en heel speciale effecten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Zie ook onze pagina over Het Fotoboek. Er zijn ook hier diverse mogelijkheden en diverse albums en formaten om uit te kiezen.

Corrie van Eijk werkt met de nieuwste geavanceerde digitale camera's en randapparatuur. Meerdere camera's worden ingezet zodat technisch falen op deze belangrijke dag uit den boze is. Maar de moderne technologie is slechts een instrument om te komen tot de elegante bruidsfotografie waar Corrie van Eijk al sinds jaar en dag bekend om staat. Wij werken soms traditioneel, in zwart-wit of mooie bruintoon, soms uniek en grensverleggend. Ieder bruidspaar heeft immers een eigen smaak en voorkeuren. Ook in de trouwalbums en fotoboeken komt dit tot uitdrukking, van mooie knipeffecten tot unieke digitale effecten, tot een geheel gedrukt trouwboek met foto's op het formaat 40x80 cm, alles is bij ons mogelijk. In goed overleg met u komen wij ongetwijfeld tot beider tevredenheid tot een geweldig eindresultaat! Een eindresultaat waar u niet alleen zelf van zult nagenieten, maar dat u met trots kunt laten zien aan familie en vrienden.

In onze winkel zijn vele voorbeelden, ook van de digitale fotoboeken, voorhanden en u bent van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie in onze bruidshoek uw wensen kenbaar te maken en tevens leuke ideeën op te doen. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een afspraak, of vul het aanvraagformulier in en informeer of wij op de datum die u wenst beschikbaar zijn. U kunt ook alvast een overzicht van de diverse reportages en prijzen bekijken die wij aanbieden.

Ook verzorgen wij bedankjes en/of bedankkaarten. Ook hiervan hebben wij in onze winkel vele voorbeelden om u een goede indruk te kunnen geven. In onze winkel kunt u niet alleen voorbeeld-albums en bedankjes bekijken, maar het is ook mogelijk om naar eigen inzicht een album samen te stellen.
Wij wensen u alvast de mooiste dag van uw leven toe!

Filmimpressie
Bekijk middels onderstaand filmpje hoe een bruidsreportage bij Corrie van Eijk in z'n werk gaat. Het clipje is bedoeld om te laten zien hoe ongeveer de bruidsreportage verloopt, professioneel, ontspannen en met oog voor de details.

 

Galerie
Hieronder ziet u enkele voorbeelden uit onze recente bruidsreportages. Zodoende krijgt u een indruk van de mogelijkheden van digitale bewerking, maar wenst u juist een traditionele verwerking van de foto's dan bent u bij ons natuurlijk ook op het juiste adres. Klik op de foto voor een vergroting.