De leukste foto's van uw kind of uzelf...
Zoals u eerder al kon lezen, "Alles is mogelijk", is geen loze kreet bij Corrie van Eijk fotografie. Wij verzorgen daarom naast bruidsfotografie ook de mooiste en leukste studiofoto's van uw kind of kinderen, uw familie of gezin, uw collega's, u en uw geliefde, uw huisdier enz. Of wat dacht u van een serie bijzondere glamourfoto's van ... uzelf!

Wij hebben in onze studio diverse attributen voor (kleine) kinderen, projectieachtergronden en kleurenachtergronden. Daarnaast is het mogelijk om d.m.v. allerlei digitale bewerkingen unieke composities te maken. Heeft u iets speciaals in gedachten en vraagt u zich af of het mogelijk is uw idee om te zetten naar een bijzondere foto of fotoserie? Aarzel niet en leg uw idee aan ons voor. Ook bedrijfsfoto's, foto's van uw (sport)team, uw auto op lokatie, alles is bespreekbaar bij Corrie van Eijk Fotografie.

Heeft u een bijzondere portfolio in gedachten met (glamour)foto's van uzelf? Geen probleem. Vertel ons uw wensen en wij denken met u mee. Tot en met pasfoto's aan toe bent u bij ons aan het juiste adres. Alle opdrachten worden discreet behandeld. Vraag naar onze de prijzen en de mogelijkheden.

Sinds kort kunnen wij u ook iets nieuws en unieks bieden voor uw kind: een fantasievoorstelling met uw kind in de hoofdrol, afgedrukt op linnen doek. Uw kind als elfje of fantasiefiguur. Klik op de banner onder voor meer info.

 

Ook voor albums en lijsten
Een mooie studiosessie, het zou niet compleet zijn zonder een mooi fotoalbum of een bijzondere lijst.
Wij hebben heel bijzondere lijsten, van klassiek tot hypermodern. Kom gerust eens langs om ons assortiment te bekijken. Er zit ongetwijfeld iets naar uw smaak bij.

Niet allleen kunt u hieronder diverse voorbeelden van studioopnames bekijken om een indruk te krijgen van de mogelijkheden, maar achter de link als u op het setje foto's hieronder klikt ziet u een voorbeeld van een typische glamourserie, u kunt daarnaast ook nog een kleine selectie uit onze kinderfoto's bekijken..
Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en kom gerust eens langs om de vele voorbeelden te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen alle tijd voor u.

 
 
 
 
 
 
(Klik op onderstaande foto's voor grotere versie)
 Ook foto's op lokatie horen tot de mogelijkheden!