Kinderportretten... vang het juiste moment!
Vanaf het eerste moment dat u de kleine bundel van plezier in handen krijgt, bent u er van overtuigd dat uw baby de mooiste baby van de wereld is. En u heeft gelijk!
Corrie van Eijk fotografie heeft veel ervaring met het fotograferen van baby's en kinderen, zowel in de studio als in spontane situaties. U weet als ouders als geen ander hoe snel vooral de eerste weken en maanden voorbijvliegen. Laat ons daarom de tederheid en affectie die uw kind teweeg brengt voorgoed vastleggen. U zult er geen spijt van hebben.

Met gebruikmaking van diverse technieken, van zwart-wit fotografie tot sepia-kleuring (zie onder) en met de hand aangebrachte tinten en diverse uitgebreide mogelijkheden op het gebied van digitale retouchering, zorgen wij er voor dat uw foto's nog vele jaren lang de herinneringen blijven oproepen van die eerste bijzondere momenten met uw kind.
Onze studio is voorzien van diverse achtergronden en attributen voor de leukste foto's. Heeft u zelf ergens een leuk voorbeeld gezien? Aarzel dan niet en vertel ons uw wensen.

Ook als uw kind wat ouder wordt is het natuurlijk heel bijzonder om een uniek portret of familiefoto te laten maken. Voor leuke kinderfoto's zijn eigenlijk maar twee zaken belangrijk: plezier en tijd. Bij Corrie van Eijk fotografie zorgen wij voor beide ingrediënten in overvloed. Dat maakt ons zo bijzonder. Wij zijn flexibel en geven uw kind alle ruimte en tijd. Veel ouders vertellen ons dat wij er perfect in geslaagd zijn de persoonlijkheid van hun kind op de foto's vast te leggen.

Laat daarom Corrie van Eijk fotografie die tijdloze momenten tussen u en uw kind voorgoed vastleggen!

Het belangrijkste bij een portret van uw kind is de expressie op het gezichtje. Daarom is de wisselwerking tussen de fotograaf en uw kind erg belangrijk. Je kunt b.v. een baby nu eenmaal niet op commando laten lachen. De ervaring van de fotograaf is hierbij dus heel belangrijk.
Spontane foto's vergen soms veel geduld, veel foto's, en ook een beetje geluk. Bij Corrie van Eijk Fotografie nemen wij daarom alle tijd voor u en uw kind. U zult met een tevreden gevoel het eindresultaat bekijken.

Bekijk op onze site de voorbeelden en u zult maar tot een conclusie kunnen komen: Corrie van Eijk Fotografie is de beste keus voor al uw baby- en kinderfotografie!

 
 
(Klik op onderstaande foto's voor grotere versie)