Uw trouwreportage als een gedrukt en ingebonden fotoboek!
Wilt u eens iets heel anders dan het standaard trouwalbum? Dankzij het digitale tijdperk is het nu mogelijk om uw reportage in een geheel nieuwe vorm te gieten: het fotoboek. De foto's worden niet meer zoals gewoonlijk ingeplakt, maar uitsluitend op de computer bewerkt en gemonteerd tot diverse unieke collages en schitterende compilaties. Vervolgens wordt het boek bij een professionele drukker gedrukt, ingebonden en prachtig afgewerkt. Het resultaat is een voor ieder bruidspaar uniek persoonlijk fotoboek! In onze winkel kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Het vakkundig ingebonden fotoboek heeft standaard een formaat van 40x40 cm (opengeslagen 80x40!) en bevat minstens 20 pagina's. Er zijn inmiddels echter ook andere formaten beschikbaar gekomen en natuurlijk hebben wij ook die in ons aanbod. Het boek is professioneel afgewerkt. In de praktijk worden bijna honderd foto's in het boek verwerkt. Enkele bijzondere foto's plaatsen wij over de dubbele openslaande pagina, zodat in het boek een prachtige 80x40 (panorama)foto ontstaat. Ook in dit boek ontbreken diverse digitale effecten niet, indien u dit wenst natuurlijk. Omzetting naar duotoon, collages, het aanbrengen van bijzondere vignettes en frames en inkleuring en het toevoegen van tekst(en) zijn enkele voorbeelden. Aldus ontstaat een uniek aandenken in een professionele, mooi afgewerkte en stevige vorm.

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen of kom eens langs om onze voorbeeldboeken te bekijken. U moet het boek echt in werkelijkheid zien om de pracht te ervaren, kom dus gerust eens langs, De koffie staat klaar! Klik ook eens op de voorbeelden hieronder voor een grotere versie en bekijk onderaan deze pagina een voorbeeldboek! Tenslotte benadrukken wij nog maar eens dat het eindresultaat absoluut niet vergelijkbaar is met de simpele fotoboeken die op internet te vinden zijn bij de diverse grote warenhuizen en fotosites. Bekijk ook enkele voorbeelden van diverse uitvoeringen op onze pagina Trouwalbums. Kom eens langs en vergewis u hiervan!Klik op het onderstaande fotoboek om een volledig voorbeeldboek door te bladeren!
Als u de muispijl op het boek houdt zal het bladeren pauzeren,
haalt u de muispijl van het boek af dan gaat het bladeren automatisch door.